Om Helion B2B

Vi forbinder
salg & marketing

Skærmbillede 2021-10-21 kl. 09.23.20

 

Helion er specialister i inbound marketing og salg. Vi er sat i verden for at hjælpe B2B virksomheder med stærkere leadgenerering, bedre salgsmøder og loyale kunderelationer.

Vores mission er at hjælpe dig med at forbinde dine salgs- og marketingaktiviteter i et skalerbart setup. Målet er at skabe kontinuerlig vækst og målbare resultater. Midlet er marketing og salg på din målgruppes præmisser.

Marketing automation er kernen til succes

HubSpot partner

HubSpot Partner

Vi oplever, at mange B2B kunder anser HubSpot, som den optimale platform til marketing automation. Og det forstår vi jo godt. Vores konsulenter har mange års erfaring med HubSpot og har siddet dagligt i platformen siden den for alvor gjorde sit indtog i Danmark i midten af 2010'erne. Derfor er vi selvfølgelig også certificeret HubSpot partner.

Vi arbejder naturligvis også i andre systemer, så vi kan tilbyde dig de rette kompetencer til lige netop det set-up, der understøtter din forreting bedst, når marketing og salg i tæt samarbejde skal sikre din virksomhed værdifulde kunder.

platinum-horizontal-black

 

Hvem er vi?

Vi ved, at det kræver fælles strategier og høj forretningsindsigt at rykke B2B virksomheder med komplekse købsrejser. Og det er lige netop dét, der er vores kernekompetence.

Vi stiller med et stærkt hold af erfarne strateger, der i tæt samarbejde med vores dygtige specialister, sikrer de bedste løsninger til vores kunder. Desuden arbejder vi tæt sammen med nøje udvalgte partnere, heriblandt s360 - et af Nordens største og mest anerkendte digitale konsulenthuse, som også er medejere af Helion.

Du kan altid kontakte os på +45 31406636 eller finde os på Strødamvej 46, 2100 København Ø.

 

Helion B2B og s360

 

B2B virksomheder vi arbejder med

brand
et_logo_black-01
brand
brand
brand
brand
brand
brand