HubSpot

Skærmbillede 2021-10-21 kl. 09.33.04

 

Marketing automation med HubSpot

Marketing automation, CMS, CRM, Salg og Service samlet i ét system, der følger hele kunderejsen.

Helion B2B kan hjælpe dig med både implementering, onboarding og træning i HubSpot. Download vores HubSpot Onboarding Katalog her.

 

HubSpot

Vækst din forretning med inbound og HubSpot

Inbound er strategien til at tiltrække potentielle kunder ved at svare på deres spørgsmål med kvalitetsindhold, der rammer dem på det helt rigtige tidspunkt i købsprocessen,

HubSpot er maskinen, der eksekverer på inbound strategien og modner potentielle kunder til langvarige kunderelationer med marketing- og salgsautomation.

Vores mission er at forene strategi og eksekveringsmaskine i et skalerbart setup, der sætter nye standarder for din leadgenerering, salgskonvertering og vækst.

platinum-horizontal-white

 

Helion B2B er
strategi og eksekvering

Vores HubSpot konsulenter har mange års erfaring med at udvikle strategier og eksekvere på HubSpot-platformen. Vi er specialister i udarbejdelse, implementering og eksekvering af B2B inbound strategier med HubSpot som omdrejningspunkt. Vi er derfor det helt rigtige match for dig, der gerne vil styrke din marketing og salg med HubSpot.

Uanset om du er HubSpot-nybegynder eller en erfaren bruger, vil vores inbound konsulenter uddanne dit team til professionelle HubSpot-brugere. Vi rådgiver om best practices, implementering i systemet og hjælper med at eksekvere din inbound strategi, så du får fuldt udbytte af din investering i HubSpot.

Kort sagt, så hjælper vi dig med at opsætte HubSpot, så det passer lige præcist til din forretning og dit team. 

 

Helion B2B HubSpot

 

Er du interesseret i at vide mere?

Lad os snakke sammen!