Share this

Senior Paid Social Specialist

Rikke Blix Hagemann December 3, 2022|2min. read

Er du knivskarp på B2B performance strategier og drømmer du om at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor du kan få lov at fastsætte retningen, forme ydelserne og være med til at bygge en afdeling op fra bunden?

Så er det dig vi mangler!

Helion B2B er et hurtigt-voksende inbound-bureau, og lige nu leder vi efter en Senior Specialist, der med sin faglighed og tekniske skills, kan være med til at udfordre vores kunder strategisk, eje vores Paid Social-services og udbygge vores B2B performance services.


Rollen som Senior Paid Social Specialist

Som Senior Paid Social Specialist i Helion bliver du en del af en virksomhed i rivende vækst, hvor du vil indtage en både strategisk og eksekverende rolle. Du vil være med til at bygge en spændende forretning, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg og forme vores Paid Social offerings samt på sigt være med til at bygge vores samlede performance team.

På daglig basis, vil du have ansvaret for udvikling, eksekvering og optimering af vores Paid Social aktiviteter og kampagner for vores B2B kunder. Derudover vil du også beskæftige dig med medieplanlægning, rapportering og strategiudvikling.

Vi forventer, at du har en strategisk tilgang til kampagneopsætning, forstår at lave kampagner til de forskellige stadier i købsrejsen og kan koble kreativer sammen med relevante konverteringspunkter. 


Dine ansvarsområder:

Ejerskab over Helions Paid Social indsatser og herunder udvikling af skalérbare løsninger, der skal være med til at udvide vores Paid Social offerings

Strategisk og forretningsmæssig sparring med dine kunder

Udvikling, optimering og eksekvering af dine kunders Paid Social strategier baseret på dybdegående analysearbejde

Ansvarlig for præsentationer i forbindelse med pitches og kundearbejde


I den perfekte verden har du:

Arbejdet med Paid Social de seneste 3-4 år og har erfaring med B2B

Erfaring med udvikling af digitale medie- og kreative strategier

Erfaring med opsætning af kampagner og funnels i annonceringsværktøjer

En stærk teknisk forståelse af hvordan de forskellige elementer i Paid Social hænger sammen og en interesse for samspillet mellem de forskellige paid performance discipliner

Et challenger-mindset. Vi tør godt at udfordre vores kunder på strategi og eksekvering, for at opnå det absolut bedste resultat og vi er ikke bange for at teste ting af


Hvem er Helion B2B?

Helion B2B har adresse i København, og er et hurtigt voksende inbound bureau, der hjælper B2B virksomheder med at tiltrække, engagere og konvertere leads af høj kvalitet gennem hele købsprocessen - fra den allerførste kontakt til det loyale kundeforhold.

Vi kan tilbyde dig en udfordrende stilling, hvor du har unik mulighed for at være med hele vejen fra idé til strategi og eksekvering. Du kommer med på en vækstrejse, hvor du kan få lov at sætte dit eget præg og have stor indflydelse på vores forretning.

Vi er et ungt, ambitiøst og nysgerrigt team, der virkelig brænder for det, vi laver. Vi værdsætter de gode sociale relationer, og sørger altid for at fejre vores successer sammen.

Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen eller Helion er du velkommen til at kontakte Rikke Blix Hagemann, CEO & Partner, på telefon +45 31 40 66 36.

Ellers så sender du bare din ansøgning og CV afsted på job@helionb2b.com. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan også læse mere om Helion, vores kunder og hvem vi er lige her.