Share this

Performance Specialist

Rikke Blix Hagemann December 3, 2022|3min. read

I performance marketing er vi drevet af og forsøger at forstå resultaterne af vores kunders markedsføring. Vi er specialister i at få det rette budskab ud til de rette personer på det rette tidspunkt - primært digitalt.

Er du allerede specialiseret i online annoncering på én kanal, og har du appetit på at lære endnu mere om marketing og komme hele vejen rundt om en kundes aktiviteter? 

Så er det dig, vi leder efter!

Vi forstiller os, at du:

Har >2 års erhvervserfaring fra et relevant job, hvor du har forstået annoncering og rapportering (eks. Google Ads, social annoncering, el. lign.).

Formodentlig har arbejdet med B2B marketing, med bonuspoint for erfaring i scaleups eller SaaS leadgenerering (dog ikke nødvendigt)..

Taler og skriver både dansk og engelsk til et meget højt niveau.

 Har lyst til at være fysisk tilstede på vores kontor på Østerbro i København.

 

Rollen som Performance Specialist

Først og fremmest så ligger der i performance, at vi hjælper vores kunder med at planlægge, eksekvere og evaluere deres markedsføringsaktiviter. Sammen med vores andet ben i Helion B2B - vores inbound strategists - hjælper vi B2B brands med at lave strategisk lead generering, så vores kunder når deres mål. I performance er det vores opgave at sikre, at vores kunder kan måle deres aktiviteter, og at dataen resulterer i indsigt og forbedringer.

Modsat andre performance afdelinger, hvor hver medarbejder typisk sidder med en enkelt kanal, kommer vi sammen med vores kolleger hele vejen rundt om vores kunders forretning, og vi arbejder både strategisk, taktisk og operationelt.

Det vil sige, at vi hver beskæftiger os med prioritering og planlægning, annoncering på flere medier og kanaler på tværs af kunderejsen, websites (herunder SEO og CRO), content activation, lead nurturing, og performance measurement (ROI betragtninger, data visualisering o.lign.).

Vi forventer naturligvis ikke, at du har styr på alt det ovennævnte, men vi forventer til gengæld, at du enten allerede har eller udvikler en særlig interesse for et par eller tre discipliner. Vi er specialister, men ikke i en enkelt kanal.

I stedet er vi specialister i at lære vores target audiences at kende så dybt, at vi bliver de bedste til at ramme dem med de rette budskaber. Kort sagt har du udsigt til at blive meget mere T-shaped..

Som Performance Specialist i Helion B2B har du også udsigt til at have ansvar for dine egne kunder samt oplæring af vores associates. Du er støttet af vores Performance Lead, og I har sammen ansvaret for din videre udvikling. Derfor er det også vigtigt, at du er en team player som forstår, at de bedste resultater nås med et godt samarbejde og fælles forståelse for hinanden og opgaven. Det gælder både internt og eksternt.Dine ansvarsområder:

Din primære opgave i det daglige prioritering af marketingaktiviteter. Man kan ikke gøre alt under solen, så vi prioriterer sammen med vores kunder, hvad der er værd at satse på. Det er vores opgave er at tilvejebringe et godt, databaseret beslutningsgrundlag. Derfor rapporterer vi grundigt på alle aktiviteter, både til os selv og vores kunder.

Dernæst eksekverer vi de tiltag, vi satser på; du sidder med næsen dybt i annonceringssystemer som Google Ads eller diverse social media platforme. Om du er mest til de ene eller det andet er helt op til dig selv, men du vil stifte bekendtskab med de fleste discipliner og arbejde i teams, hvor det hele kommer i spil.

Du vil være med til at idégenere, både under den indledende strategiprocess med dine kunder og løbende. Samtidig sørger du for, at alle idéer bliver belyst nok til, at vi og vores kunder kan prioritere dem.

Du skal også være med til at opsætte trackingsystemer, som fx Google Analytics og conversion tracking i diverse systemer.

Du vil blive en aktiv del af vores salgsproces, hvor du skal være med til at sikre, at vi sælger præcis det, som kunden har brug for på tværs af vores forskellige services.

 

Hvem er Helion B2B?

Helion B2B er et hurtigt voksende inbound bureau, der hjælper B2B virksomheder med at tiltrække, engagere og konvertere leads af høj kvalitet gennem hele købsprocessen - fra den allerførste kontakt til det loyale kundeforhold.

Vi kan tilbyde dig en udfordrende stilling, som du kan vokse i, og hvor du lærer mere om at drive en marketingafdeling, end du ellers ville i et lignende job. Du får en høj grad af personlig frihed, og du kommer også med på en vækstrejse, hvor du kan få lov at sætte dit eget præg på performanceteamet, vores ydelser og forretning.

Vi er et ungt, ambitiøst og nysgerrigt team, der virkelig brænder for det, vi laver. Vi værdsætter de gode sociale relationer, og sørger altid for at fejre vores successer sammen med enten en fredagsbar, morgenmadshygge eller teamarrangementer.Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen eller til Helion, så er du velkommen til at kontakte Performance Lead, Thomas Sønderbjerg Larsen, på telefon +4553548721 eller CEO Rikke Blix Hagemann på +4531406636.

Ellers så sender du bare din ansøgning og CV afsted til job@helionb2b.com. Vi læser ansøgninger igennem løbende (mindst en gang om ugen) og søger kandidater til start hurtigst muligt.

Du kan også læse mere om Helion, vores kunder og hvem vi er lige her.