Share this

Inbound Strategist

Rikke Blix Hagemann December 3, 2022|2min. read

Vil du være en del af et hurtigt voksende B2B inbound bureau, hvor du får ansvaret for din egen kundeportefølje, udarbejder marketing strategier, bygger lead-maskiner med automation værktøjer og bliver en aktiv del af vores salgsproces?

Så er det nu, du skal læse med.

Rollen som Inbound Strategist

Som Inbound Strategist i Helion B2B vil du være den primære kontaktperson for en portefølje af 4-5 kunder, hvor du skal lede og sikre fremdrift af projekter samt kvalitetssikre leverancer. Du vil være ansvarlig for at opbygge en tillidsfuld relation til vores kunder, så du er i stand til at forstå, udfordre og udvikle deres marketing- og salgsindsats.

Vores kunder vil anse dig som en stærk strategisk rådgiver på inbound og vil regne med at du kan levere og eksekvere på et højt niveau i forhold til content- og inboundstrategi samt performance-marketing og automation (fx HubSpot eller Active Campagin).

Du skal være nysgerrig af natur, motiveret og ivrig efter at tillære dig ny viden, så du hele tiden udvikler dig indenfor dit ekspertområde. Det er vigtigt for din personlige udvikling, men også i forhold til at være nytænkende på vegne af vores kunder, inspirere dem og udfordre dem.

Dine ansvarsområder:

En af dine vigtigste opgaver, som Inbound Strategist, er projektledelse. Det er dit ansvar at eksekvere og drive projekter fremad samt sikre at vores kunder er engagerede og glade for at arbejde sammen med Helion

Du vil være ansvarlig for at drive hele inbound strategiprocessen fra den første scoping workshop til den endelige præsentation af strategien for kunden

Du vil blive en aktiv del af vores salgsproces, hvor du skal være med til at sikre, at vi sælger præcis det, som kunden har brug for på tværs af vores forskellige services (ex. Inbound Strategi, Content, HubSpot, Performance)

Derudover skal du også være med til at udvikle pitch materiale tilpasset den specifikke kunde (ex. Website audit, HubSpot audit, content audit)

Du skal også implementere strategi i HubSpot, hvor du er ansvarlig for både konfiguration, opsætning og optimering sammen med kunden

I den perfekte verden har du:

Omkring 2 års erfaring med projektledelse fra enten marketing eller salg (meget gerne indenfor B2B)

 En baggrund i marketing, kommunikation, forretningsudvikling etc.

 Erfaring med HubSpot eller et andet automation system

 Erfaring med content marketing

 Mulighed og lyst til at være fysisk tilstede på vores kontor på Østerbro i København, selvfølgelig med mulighed for hjemmearbejdsdage efter behov.

Hvem er Helion B2B?

Helion B2B er et hurtigt voksende inbound bureau, der hjælper B2B virksomheder med at tiltrække, engagere og konvertere leads af høj kvalitet gennem hele købsprocessen - fra den allerførste kontakt til det loyale kundeforhold.

Vi kan tilbyde dig en udfordrende stilling, hvor du har unik mulighed for at være med hele vejen fra idé til strategi og eksekvering. Du kommer med på en vækstrejse, hvor du kan få lov at sætte dit eget præg og have stor indflydelse på vores forretning.

Vi er et ungt, ambitiøst og nysgerrigt team, der virkelig brænder for det, vi laver. Vi værdsætter de gode sociale relationer, og sørger altid for at fejre vores successer sammen.


Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen eller Helion er du velkommen til at kontakte Rikke Blix Hagemann, CEO & Partner, på telefon +45 31406636.

Ellers så sender du bare din ansøgning og CV afsted på job@helionb2b.com. Vi glæder os til at høre fra dig. 

Du kan også læse mere om Helion, vores kunder og hvem vi er lige her.